Hajdut Trans Kft.

Társaságunkat 2002 augusztusában alapítottuk családi vállalkozásként, azóta is így működünk. Ezt megelőzően 1990-től egyéni vállalkozóként fuvarozással foglalkoztunk, azonban megrendelői igényként jelentkeztek a komplex földmunka feladatok, így igazodva a piaci igényekhez kibővítettük tevékenységi köreinket és cégformát váltottunk.

_panorama_kesz1

Megrendeléseink teljesítéséhez korszerű és folyamatosan bővülő gépparkkal, valamint szakképzett munkaerővel rendelkezünk. 2008-ban olyan telephely létesítésére került sor, amely alkalmas gépjárműparkunk tárolására, karbantartására és azok teljeskörű javítására. A telephelyen épült meg irodaépületünk is, ahol az adminisztrációs, szervező és irányító tevékenységek zajlanak. Az így kialakított épületkomplexum egy helyre koncentrálja a gépeink kiváló műszaki állapotát biztosító háttértevékenységeket és az operatív menedzsment jellegű irodai munka egy részét.

Összességében elmondható, hogy a Hajdut Trans Kft. egy olyan vállalkozás, amely elhivatottságával, minőségpolitikájával és ügyfélközpontú gondolkodásával kivívta megrendelői elégedettségét, amely visszatérő ügyfélkört eredményez.

Érdekli, kikkel és hogyan dolgozunk?

Tekintse meg referenciáinkat!